Over ons

Wij zijn Evelien en Kevin, al ruim 10 jaar actief in de sport en fitness. Wat begon als een hobby werd onze passie en levensstijl. We hebben die passie voor voeding en training, gecombineerd met onze passie om mensen te helpen vorm weten te geven in ons eigen bedrijf: Nellensports.

Evelien was werkzaam als financieel adviseur bij een bekende bank en Kevin is 16 jaar werkzaam geweest binnen de IT detachering in verschillende management rollen. We hebben ons laten omscholen naar vitaliteit- en lifestyle coaches en zijn daarbij gediplomeerd gewichtsconsulent en personal trainers, wat allemaal weer aansloot bij Kevin’s oorspronkelijke opleiding psychologie.

cv09chivo01-logo-verantwoord-vitaal

 

Print

In deze drukke stressvolle tijden hebben we onszelf allemaal gewoontes aangeleerd die ons door de drukke dagen heen helpen. Deze gewoontes zijn niet perse gezond voor ons, het merendeel van de mensen beweegt te weinig, slaapt te weinig en eten teveel. Deze gewoonten moeten dus worden veranderd, niet tijdelijk maar op een manier dat het zonder (teveel) moeite een nieuw ritme en dus een nieuwe gewoonte wordt.

Of je nu de nodige kilogrammen wilt kwijtraken zonder naar de sportschool te moeten of met lichamelijke ongemakken leeft (ziekte, allergieën, kwaaltjes), voeding en beweging is de sleutel! Met onze begeleiding en op maat gemaakte voedings- en trainschema’s, gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring in voeding en sport, kunnen wij voor iedereen deze oude gewoonten vervangen voor nieuwe gezonde gewoonten.

Wij berekenen de schema’s persoonlijk, waar ook je dagritme en speciale wensen (wat eet je graag en lust je helemaal niet) in meegenomen wordt, er zijn zoveel wegen naar Rome! We zijn geen voorstander van crash diëten, maar willen de natuurlijke stofwisseling zo hoog mogelijk houden, zodat je op gezonde wijze op een gezond gewicht komt.

Heeft u na het zien van onze website, toch nog vragen? Mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar: info@nellensports.com of neem een kijkje in onze webshop.

8K7A7052